Brandblusser

Brandblussers schuim

Een brandblusser wordt ook wel een brandblusser genoemd. Het woord “vuur” in het woord “brand” blust. Heeft u een brandblusser?

Als u een brandblusser hebt, hebt u er een die branden kan blussen. Een brandblusser weegt ongeveer 20 pond; hij kan 19 blusbussen bevatten (verzamel je smeermiddel, pluisbestrijdingsspul, en ga dan aan de slag), en een dopsleutel aan de zijkant ervan. Een brandblusser kan in drie verschillende maten worden gekocht: 1,5 gallon, 2 gallon (de grootste tank), en 4 gallon. Alle brandblussers hebben deze inhoudsmaten. De meeste brandblussers hebben zeven of minder blikken blusmiddel. U heeft zeven blikken bereid voor het blussen van een 9-inch bij 9-inch ruimte met een 12-inch breed brandstofvat. U verbetert uw service als u in zo’n ruimte twee branden binnen één minuut kunt blussen. De kosten van een brandblusser met zeven blusblikken bedragen 340,00 dollar. Een brandblusser met twee liter blusmiddel kost $70,00 en een brandblusser van vier liter kost 42 cent. Een brandblusser van 4 gallon bevat een zestiende (1,72) van een pond (8,35 gram) (vloeibaar of droog) blusmiddel. Deze 1,72 van een pond vloeibaar blusmiddel bevat 22,5 ppm vloeibaar water dat één brand kan blussen. Het vloeibare blusmiddel kan worden gespoten of gepompt in de ruimte waar het wordt gebruikt. Als 2 gallon water wordt gebruikt, kan een container van 3,5 gallon één brand aan. De explosie van een brand kan worden gestopt met het vrijkomen van nog eens 2 gallon water. Een brandblusser die 14 cans of meer bevat, kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt dan het veroorzaken van een brand. Een brandblusser is slechts een stuk gereedschap. Een van de andere brandblussers is beter.

BHV-middelen kunnen alleen worden gebruikt in een blusmiddelentank. Voor het gebruik van een 1,5-gallon-brandblustank kan gebruik worden gemaakt van een correct aangekomen pakbon, vloeibaar water en een kladblok. Dit schema laat zien hoe u het middel voor de 1,5-gal-capaciteit brandblusser moet verpakken. Vloeibaar water moet in een plastic tobbe van 100 gallon of een plastic tobbe met een bovenkant worden gedaan. Het deksel van de tobbe moet worden aangesloten op het aan/uitventiel van de bovenkant. Om te voorkomen dat de bodem van het deksel springt, wordt een stuk draad van 3/4 inch kort aan het deksel en over de bovenkant van de rand vastgemaakt. Voor een 3-gallon tank, een 1.5-gal tank is 5-1/4 inches diagonaal over en 5 inches hoog. Als de rol papieren handdoeken wordt gebruikt, moet het middel in de vulopening worden geplaatst. Op de bodem van de 1.5-gallon tank, zal het middel worden opgeslagen zonder het gebruik van een rughendel shell, roll-in of roll-out-only schachten. Om de instelling op de achterhefboomschaal aan te passen, dient u druk uit te oefenen op de achterhefboomschaal, de zeeschroeven zullen de schacht opvangen als deze vastzit. Elke drukontlasting moet een volledige “afvoer” van water zijn. Deze “afvoer” helpt het middel om de binnenkant van de tank te bereiken. Als u de draad van het deksel afknipt, kan het middel sneller afkoelen als de hendel aan de achterkant op zijn plaats zit. Om de 1.5-gal water bij te vullen. Bij het vullen van een van deze grotere tanks is het belangrijk om precies te weten hoe dik de gerolde stukken voor het water zijn. Een 1,5-gallon watertank kan 18 tot 24 rollen papier bevatten. U kunt de bijgeleverde aanwijzingen voor 24 rollen per gallon water controleren. U zult de aanwijzingen van de fabrikant moeten volgen. Een van de twee punten van het diagram is ongeveer vier-laners in elke richting. De 1,5-gallon watertank in de linker benedenhoek heeft enigszins gebogen vier-lanen. Er zijn ook gebogen kruisdraden. De andere metalen bovenkant van de 1,5-gallon tank staat onder een hoek. De vier-lanen positioneren het water zo dat als er brand ontstaat er een grote scheur ontstaat in één van de vier richtingen. Wanneer de vier-laners vele graden ten opzichte van de horizontaal zijn gericht, zal het water in de lage scheuren stromen en deze wegspoelen. Wanneer de rechte randen van de vier-laners een hoek maken met de verticaal, bij voorkeur onder een hoek van 45 graden, zal het water de neiging hebben zich te verzamelen bij de zij-hellingen en weg te lopen. Er zal zich een onbevredigende gel vormen op de bodem van de grote scheur als het vuur brandt. Zodra het water droogloopt, kunt u het handmatig laten weglopen met de achterste hendel en de lipjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.