Het Oranjebloemenfestival

Droogbloemen kopen

Maak je eigen artistieke creaties met gedroogde bloemen

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Oranjefeest in Heiligenkreuz! Het Oranjefeest van Weimar kan worden omschreven als een viering van Weimar – modern Weimar – werkstijl! Het festival loopt van de tweede zaterdag van juni tot en met de eerste zaterdag van augustus. Het is een dag voor de jongeren met veel festiviteiten gecombineerd met een kans om het “oude” Weimar te ontdekken – cultuur en samenleving van de gouden jaren! De stemmingen van de verschillende kunstenaars en kraampjes worden altijd geïllustreerd in het Oranje Bloemen Festival. Elk seizoen krijgt een ander thema de overhand.

Het Oranjefeest van Heiligenkreuz 2016 is op 31 juli 2016. Het Oranjefeest zal tot aan de wedstrijddag vurig heet blijven over de telefoon.

Wij nodigen u uit om deel te nemen! Ga creatief aan de slag met droogbloemen en kom langs bij onze stand achter het Groene Huis – Zentrale 6 in Heiligenkreuz

Oranje Bloemen Festival 2016 “Oranje Festa” met speciale stand in de weissendamm

voor regenbogen tot de dag van de race

zomer die nooit eindigt aan de telefoon

De spelletjes in estafette lopen zijn aan de andere kant van de familie!

Het Oranjebloesemfeest is een van de voorbeelden van multicultureel “Weimar”.

Deadora Amspach heeft veel gedaan om het Oranjefeest onder de scholen en op scholen uit het buitenland te promoten. Samen met de twee scholen van Weimar – Cecotte Degester en HEFA – heeft zij haar werk gebracht en hen begeleid en gepusht naar de nieuwe generatie. Deadora ontmoet jongeren uit Weimar – Duitsland, VS, Italië, Frankrijk en Spanje en laat hen de verschillende kanten van het Oranjefeest zien. Haar schilderijen spelen een belangrijke rol in de diversiteit en cultuur in Weimar. Net zoals een boeket bloemen een aantal “bellen” laat rinkelen voor de mensen op straat, is het de “sliert van nieuwe technologieën” die de stad werkelijk beïnvloedt!

WELKOM!

OPANAT organiseert het hele jaar door workshops. Bekijk onze

klik om te mailen voor meer informatie! Workshops staan open voor experts en beginners. Zowel autodidacten als studenten die geïnteresseerd zijn in een individuele training met Adam Hübner. Klinkt dat als jou? Kom en sluit je aan bij de ontluikende gemeenschap! Link je werk met Oranjebloemen! Adam Hübner (www.halabubone.com) heeft een enorm inzicht in het totaalplaatje van het Oranjebloemen-festival. Neem eens een kijkje op zijn blog.

Lees meer:
Bloemist Werkendam
Toef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.