Mode en mode

Modestoffen

Basis

Stoffen als katoen, vlas en linnen behoren tot de basisstoffen. Al deze stoffen zijn hernieuwbaar en ze zijn de grootste hulpbron van de aarde, omdat ze bestaan uit koolstof-atomen. Het grootste voordeel van het gebruik van deze stoffen is dat ze u koel en droog houden. Het vasteland van China, India, Thailand, in welk deel van de wereld u zich ook bevindt, u bevindt zich in een moeilijke situatie, omdat dit de enige twee plaatsen op de planeet zijn waar het weer en het klimaat vergelijkbaar zijn met de rest. Voor personen in een toeristische omgeving, zijn deze het best gemaakt voor gebruik in hun garderobe. Modieuze sjaals, blouses, overhemden en jurken kunnen hiervan worden gemaakt.

Basisstoffen Mode

Wat mode betreft, komt mode in vele vormen voor en is niet alleen de kleding die bij elke gelegenheid kan worden gedragen. Een enorme categorie van modestof omvat de mode-industrie zelf. Aangezien de hele industrie gebaseerd is op de verschuiving naar een schoner milieu en de voorkeur voor milieuvriendelijke producten, is er een hele reeks subcategorieën ontstaan.

Mode bevredigt twee basisbehoeften. Eén, mensen willen er leuk uitzien. Twee, mensen willen zich comfortabel voelen. Deze zijn altijd blijven bestaan, ook al is de industrie vooruitgegaan. Dus, de drang om er leuk uit te zien en zich comfortabel te voelen wordt universeel gevoeld. Binnen deze categorie zijn isolatie, niet-zo-schoon, parels, organisch, katoen, viscose, linnen, en nog zo veel meer om u te geven wat u wilt. Hiervan kunnen modieuze artikelen worden gemaakt. Ook zijn er nieuwe materialen ontwikkeld. Glasvezel, parelmoervezel, dan leer en linnen. De lijst is eindeloos. Het centrale thema is comfortabel blijven.

Wat het schoonmaken betreft, zijn er anti-stat zakje en tasje en die zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Ook hebben verschillende bedrijven hun eigen reinigings- en zakjessets. Merk op dat producten vaak wegwerpartikelen zijn en dat er vaak een fijne balans is tussen prijs en effectiviteit. Merk op dat de prijs vaak de kwaliteit van het product weerspiegelt en dat innovaties hier belangrijk zijn.

Wat zijn de trends?

Wel, dit is een modestad en de trends zijn zeker niet in steen geschreven. Producten veranderen met de mode. In feite zijn de meeste modetrends afgeleid van producten uit het verleden. Dus, als in het verleden een kledingstuk of een handtas trendy was, dan is het waarschijnlijk nu ook trendy.

Op dit moment is het de retro/vintage look. Een paar van de oude looks die weer opduiken zijn de met juwelen versierde polsbanden en retro-tastische kralenkettingen. Bloemrijke kledingstukken met franjes zijn ook in de mode.

Satijnen jurken zijn te zien in de meest trendy kleuren – roze, crème, wit en zwart. Bepaalde tinten zijn jaren geleden al hip geweest, en andere zijn nu ongewoon om te zien. De glanzende, glanzende look lijkt een comeback te hebben gemaakt. Glanzende en flitsende kleuren in jurken en blouses zijn absoluut de “It” look. Strak zittende jurken en klemmende halslijnen zijn over het hoofd gezien, en krijgen de voorkeur boven stof die kleeft in plaats van bindt. Kijk uit naar rokken met pailletten, ruches, veren, kralen, enz.

De invloed van het kostuum speelt een grote rol in de trend. Ook hier geldt: ouder is beter. Victoriaanse invloeden hebben een knipoog gekregen, vooral in strapless stijl en de herontdekte lizard-skin look. De jaren ’50 look is nog steeds hip. Mini’s en maxi’s zijn altijd hip. High waisted stijlen zijn nog steeds een sterke invloed op trendsetters.

Tenslotte zijn accessoires altijd een manier om een trend naar een nieuw niveau te tillen. De essentials zijn altijd de krachtpatsers – platina, goud, kettingen, parels, diamanten, hakken, hoeden, tassen, sjaals, handschoenen, zonnebrillen, beenwarmers, sjaals, kousen, laarzen.

Lees meer:
Breigaren kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.