Uw tapijt reinigen

Schoonmaakbedrijf Culemborg

Reiniging

Als schoonmaakster kunt u het een uitdaging vinden om uw schoonmaakactiviteiten te coördineren. Zo moet u bijvoorbeeld vóór elke loonperiode een schoonmaakrooster indienen. Deze kalender is gevuld met schema’s voor het schoonmaken voor elke loonperiode. Een andere uitdaging is dat veel bedrijven geen formele positie voor een schoonmaakster hebben. In de meeste gevallen had de nanny geen schoonmaakervaring en wist u niet wat u kon verwachten en wat u moest doen. Toen de nanny schoonmaakdiensten begon, werkten de schoonmakers aan één kamer per week tegelijk. Dit omvatte stofzuigen, vloeren dweilen en badkamers wassen.

Wanneer uw schoonmaakster algemene schoonmaakdiensten uitvoert, begint ze met alle muren, ramen en tapijt een goede stofzuigbeurt te geven en daarna voert ze alle schoonmaakwerkzaamheden uit volgens de specifieke instructies van de huiseigenaar. Daarna begint ze met het schoonmaken van de koelkast, het fornuis, de oven en de magnetron. Daarna begint ze met het schoonmaken van verschillende plaatsen in uw huis met de meest gebruikte gereedschappen zoals bezems, afstoffen, kantoor schoonmaakmiddelen enzovoort. Elke week maakt ze de vaatwasser schoon, stoft de planken in de boekenkast en de vloeren. Als u wilt dat andere apparaten worden schoongemaakt, zal de expert u vertellen wat er moet gebeuren. Als u uw koelkast, fornuis en oven wilt laten schoonmaken, moet u geen huishoudelijke hulp inschakelen. Dit vereist een professionele schoonmaak. Als u uw vloeren wilt laten schoonmaken, moet u de schoonmaakster vragen of zij de juiste schoonmaakmiddelen heeft.

Voor het schoonmaken van het fornuis gebruiken de schoonmaakdiensten een waterdicht platform met een waterpas aan de achterkant van het apparaat. Daarna worden de schoonmaakmiddelen aangebracht en laten ze inwerken op het oppervlak van het fornuis. Voor fornuizen wordt dit type reiniging gedaan met behulp van professionele stoomreinigers. Nadat het fornuis grondig is gereinigd, wordt de oplossing van het oppervlak afgeveegd. Daarna wordt het fornuis afgedroogd voordat het fornuis droog wordt gepoetst. Als u granieten platen op het fornuisoppervlak hebt, wordt deze reiniging uitgevoerd door een kleine hoeveelheid afwasmiddel op minerale schuurmiddelen aan te brengen en het fornuisoppervlak met de Granite Repair Kit af te vegen. Daarna moet het graniet worden gepolijst.

Trappen, jacuzzi’s, hot tubs en badkamers worden met verschillende middelen schoongemaakt. Om een jacuzzi schoon te maken, kunt u het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal voor de jacuzzi is ontwikkeld, zonder geurstoffen, maar niet schurend. De oplossing wordt met water in het bad gesprenkeld en vervolgens wordt er geschrobd. Daarna wordt de oplossing van het oppervlak geveegd. Wanneer u badkamers schoonmaakt, moet u ervoor zorgen dat er geen schimmel of meeldauw is om gezondheidsproblemen te voorkomen. Na het schoonmaken van de badkamers zullen de schoonmaakdiensten die u inhuurt ook de spiegels willen afvegen en de plafondventilator en de spoelen schoonmaken, om ervoor te zorgen dat uw kamers echt schoon zijn.

Tapijtreiniging is een onderdeel van het schoonmaken van uw huis of uw kantoor. Bij IR Visits kunt u ervoor kiezen om het hele tapijt te reinigen of slechts een deel ervan. Tapijtreiniging bestaat uit stofzuigen, voorsproeien en andere doelgebieden die speciale aandacht nodig hebben bij tapijtreiniging. Stofzuigen moet eerst worden gedaan om ervoor te zorgen dat de oplossingen met succes toegepast. Vervolgens moet het tapijt worden voorbevochtigd met de oplossing en worden gereinigd met een goede kwaliteit tapijtschrobber. Daarna wordt het tapijt gedroogd met de oplossing in verdampen.

Regelmatig schoonmaken

Het inhuren van een bedrijf voor huishoudelijke diensten is een goede keuze, maar als u uw huis perfect wilt onderhouden, moet u het regelmatig schoonmaken. De gereedschappen die professionals gebruiken zijn onder andere een stoomgenerator met een oplossing, een tapijtextractor met een grote machine, een reinigingsmiddel in een reinigingsbus, een vlekapplicatie of spotcleaning en de polijstapparatuur met een polijstpad die het tapijt reinigt en spaart. De reinigers worden op het deel van een tapijtrestauratiestap gezet om het tapijt te beschermen en om ervoor te zorgen dat de tapijten tijdens het drogen niet langer een wasserij van grote vastzittende stofdeeltjes en gruis voor de tijd geven. Na het volledig drogen wordt er gestofzuigd om er zeker van te zijn dat de losse vuildeeltjes weg zijn, vervolgens wordt het tapijt anders gestofzuigd en wordt er opnieuw gestofzuigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.